Overzicht lezingen en workshops Happy met je Huid 2018

Tijdens Happy met je Huid op 29 september 2018 vond een groot aantal presentaties plaats. Wil je nog iets nalezen, of kon je niet bij een van de presentaties of workshops aanwezig zijn? Kijk dan hier om nog eens op je gemak de stof door te nemen.

Op de plattegrond zie je het programma nog eens afgebeeld. Onderstaande links gaan naar presentaties van een aantal van de sprekers. Je kunt natuurlijk ook altijd op de web- of Facebook pagina's kijken van de sprekers zelf. Ook bij onze thema's op deze website vind je altijd veel nuttige en actuele informatie over de onderwerpen voeding, verzorging, werk en seksualiteit, altijd gerelateerd aan het onderwerp huid.

Binnen het thema Huid & Voeding waren er meerdere lezingen waaronder die van Angela Ruizeveld van Vitalogisch. Haar lezing 'Goede voeding werkt' kun je hier nog eens nalezen.

Onze vaste voedings- en leefstijl deskundige Susanne Verzuu gaf een presentatie om in 5 stappen tot een gezondere leefstijl te komen. Haar verhaal lees je hier.

Liane Ermstrang-van Egdom ging dieper in op het onderwerp 'Communiceren op je werk over je huidziekte'. Een samenvatting van haar presentatie lees je hier.

Rieky Dikmans, onze seksualiteit- en intimiteitsexpert gaf een presentatie over Huid en Seksualiteit met de titel I Feel You, ook haar presentatie kun je hier nog eens lezen.

Peter van de Broek van Huidpatiënten Nederland verzorgde een inzichtelijke presentatie over de keuzehulp voor het kiezen van een passende zorgverzekering. Over dit onderwerp vind je ook nog meer actuele informatie op deze website.